Welcome day 2018

Dňa 20.2.2018 sa na našej škole konal Welcome DAY určený pre záujemcov o štúdium, ktorý sa niesol v duchu moderných technológií. Návštevníci mali možnosť oboznámiť sa prostredníctvom našich pedagógov, majstrov OV a žiakov o odboroch, ktoré naša škola ponúka, ako aj s praktickými ukážkami zručností našich žiakov. Predstavili sme aj 2 celkom nové atraktívne odbory, ktoré otvárame v školskom roku 2018/2019. Okrem toho mali návštevníci možnosť vidieť aj nové technológie, s ktorými žiaci pracujú na vyučovaní. Naši ochotní prevádzači previedli návštevníkov aj po budove našej školy, kde mali možnosť nazrieť do našich tried kde prebiehalo teoretické vyučovanie, ale aj do dielní či športovísk.

Návštevníci mali možnosť spoznať aj našich zamestnávateľov praxujúcich žiakov, partnerské firmy, ktorými naša škola spolupracuje, ktoré sa rovnako prezentovali na tejto akcii. Boli to firmy ako BVS, BOSCH, Schuller, ENGIE, HORNEX, TITL THERMO KING, Geberit. Predstavili im najmodernejšie novinky, technológie, postupy s ktorými budú mať možnosť pracovať, pokiaľ budú študovať práve na našej škole. Pripravený bol pre nich aj zábavný program, ktorým sa ponorili do sveta fantastickej virtuálnej reality.

Touto cestou by sme sa chceli poďakovať všetkým návštevníkom, prezentujúcim firmám ako aj organizátorom tejto úspešnej akcie. Veríme, že ste sa u nás cítili dobre a už teraz sa tešíme na pokračovanie Welcome DAY budúci rok.

 

Comments are closed.