SOŠTaR a Deň župných škôl v Malackách

Predošlý piatok patril Malackám. Tam sme sa totiž prezentovali v rámci akcie Deň župných škôl pod záštitou BSK. Priestoru sme mali skutočne dosť a tak sme mali možnosť ukázať žiakom ZŠ všetko čo naša škola ponúka. Pre žiakov sme si pripravili interaktívne hry ako skladanie puzzle na našom interaktívnom displayi, kde si žiaci mohli vyskúšať zapojiť elektrický obvod. Ak sa im to správne podarilo, rozsvietila sa žiarovka.

Pre tých manuálne zdatnejších sme si pripravili vytvorenie loga školy zo skrutiek za pomoci AKU skrutkovača na predpripravenej drevenej doske či skladanie ornamentu podľa obrázku z obkladačiek.

Okrem spomínaných interaktívnych aktivít si žiaci mohli pozrieť náš panel vykurovacieho systému zhotovený žiakmi a majstrami našej školy.

Veľmi milo nás prekvapila obrovská účasť žiakov ZŠ, ale aj výchovných poradcov a rodičov žiakov. Veríme, že ste objavili medzi našimi odbormi ten pravý pre vás a ak stále váhate, príďte na náš Welcome day 13. novembra 2018 a určite sa presvedčíte, že kvalitná odborná a najmä praktická škola je to pravé pre vás.

Tešíme sa na vás a pozrite si malú ukážku z Malaciek.

Comments are closed.